Aanbouw laten plaatsen Dordrecht

Aanbouw

U woont op de perfecte plek en voelt u helemaal thuis, maar toch mist uw woning wat leefruimte. Een aanbouw is dan de perfecte uitkomst.

Aanbouw mogelijkheden
a

Verbouw

Wij passen uw woning aan door het veranderen van de indeling, een complete verdieping onder handen te nemen en al uw wensen toe te voegen aan de woning.

Meer over verbouwen
a

Nieuwbouw

Overweegt u de grote stap te maken om uw droomhuis te laten realiseren? Dit moet natuurlijk zo vlot mogelijk verlopen en volledig voldoen aan uw wensen.

Uw droomhuis realiseren
a

Aanbouw laten plaatsen Dordrecht

Indien uw perfecte woonplek te krap begint te voelen, biedt een aanbouw de ideale oplossing. Het laten plaatsen van een aanbouw in Dordrecht kan bij Admiraal Bouw. Het toevoegen van een aanbouw brengt talloze voordelen met zich mee. U geniet niet alleen van extra licht en ruimte, maar verhoogt tevens de waarde van uw woning. Hoewel een deel van de tuin wordt ingenomen, streven wij ernaar om de aanbouw en de tuin naadloos te integreren, resulterend in een prachtig harmonieus geheel. Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies en vakmanschap om uw woonruimte uit te breiden en uw huis nog beter te laten aansluiten op uw wensen en behoeften.

Aanbouw laten plaatsen

Onze werkwijze

Als eerst maken we een afspraak met u om uw wensen en behoeften door te nemen voor het laten plaatsen van een aanbouw in Dordrecht en omstreken. Hierbij stellen we een richtprijs op, waarna we kunnen kijken of dat binnen uw budget valt. We passen aan tot het naar wens is en binnen het budget past. Als de plannen definitief zijn, gaan we aan de slag met het tekenwerk. Ook staan wij klaar om u te helpen met de vergunningsaanvraag bij de gemeente. Vervolgens brengen we de offerte uit; na een akkoord van u gaan we aan de slag met de planning en werkvoorbereiding. Met als eindresultaat een prachtige aanbouw!

Aanbouw laten plaatsen in Dordrecht door Admiraal Bouw!

Zoekt u een bedrijf om een aanbouw te laten plaatsen in Dordrecht en omstreken? Dan bent u bij Admiraal Bouw helemaal aan het juiste adres! Met een ervaren team aan bouwvakkers kunnen wij uw wensen waarmaken. Wij staan u graag te woord en helpen u gedurende het gehele proces. Bij Admiraal Bouw zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van aanbouwen. We beschikken over de juiste middelen waarmee we de klus perfect kunnen klaren. Wij staan voor u klaar, zowel voor, tijdens als na het plaatsen. Ook kunnen wij u verzekeren van een betrouwbaar bouwbedrijf dat diensten biedt tegen een scherpe prijs! Voor contact kunt u het contactformulier invullen. Voor vragen kunt u mailen naar info@admiraalbouw.nl of bellen naar 06-17992323.

Referenties

Neem vrijblijvend contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)